Om os

Padelrejser Spanien

Padelrejser Spanien eller ”PRS”, er Padel-Danmarks nemmeste vej til det spanske Costa Del Sol – Europas ”padel-mekka”. Det er her at sporten er vokset mest, siden den kom til fra Argentina. Derfor, arrangerer vi nu padelrejser til Marbella & Estepona. 

Med bjerg- og havudsigt, og erfarne spanske trænere, kan vi garantere at du tager solbrændt hjem fra Spanien og er blevet endnu bedre til padel. 

Uanset om du søger en skræddersyet padelrejse til dig og dine venner, vil med på en af vores grupperejser, eller ønsker at booke en firmarejse til næste kick-off, så har vi det der passer dig! Læs mere om vores forskellige rejser her. 

Vores mål er at skabe den mest optimale oplevelse for alle vores kunder fra start til slut. Derfor kontakter vi dig personligt for a sikre at alle dine ønsker bliver mødt. Transport, logi, mad, træning, matchspil, og oplevelser, kan alt sammen blive skræddersyet efter dine ønsker. Vi sammensætter en tilpasset pakkerejse til markedets bedste priser. Læs mere om vores trænere og overnatning her. 

Visionen for Padelrejser Spanien er at skabe en nem og enkel måde hvorpå alle danskere som elsker padel, kan nyde sporten på den spanske solkyst!

Mere om os

Padelresor Spanien Marc

Marc Sheldon – Administrerende direktør/samarbejdspartner
+46721900902
marc@padelresorspanien.se

Marc administrerer al samarbejde og struktur omkring PRS, og forsøger hele tiden at udvikle og forbedre konceptet med et mål om at optimere kundeoplevelsen. Efter at have være bosat og arbejdet i 4 år som ejendomsmægler i Marbella, blev interessen for padel til en passion. Med et omfattende netværk i Spanien, garanterer Marc at alle deltagere får alt det bedste fra solkysten. Passion for padel og det medhørende sociale aspekt af sporten, har lagt grundlaget for visionen for PRS. Kontakt Marc i dag, for mere information og samarbejdsmuligheder. 

Filip PRS

Luis Lopez Mikkelsen – Sales Manager Sverige
+4790618336
luis@padelrejsespanien.dk

 

Med hundratals timmar utav spel & träning på några av kustens mest populära klubbar utvecklades ett kontaktnät med fantastiska samarbetspartners, spelare och några av Spaniens bästa tränare.