Grupperejser

Tag med på vores padel grupperejser!

Leder du efter en padelrejse til sol og varme? Og ønsker du at møde ligesindede mennesker i fantastiske omgivelser? Så er vores padel grupperejser perfekte for dig!

Vores grupperejser giver dig mulighed for at møde nye mennesker med samme interesser, at forbedre dit spil, og samtidigt nyde en uforglemmelig ferie. Tag et kig på vores datoer for kommende grupperejser og find en rejse som passer dig!

Færdigpakker

Tag del i et komplet koncept hvor både transport, indkvartering, mad, træning og ligeledes kampspil indgår. Vores grupperejser arrangeres for 10-16 deltagere og derfor gør vi altid vores yderste for at matche deltagernes spillerniveau til både træning og kampspil.

Vores padel grupperejser er optimale for dig som rejser alene eller i små grupper på 1-2 personer, og som hermed ønsker at deltage i kampspil og træning med andre danske padelspillere. 

Kontakt os via “bookinganmodning” og scroll ned for at se vores nyeste datoer!

Grundpakke på 3 nætter inkluderer:

 • Transfer fra Malaga lufthavn
 • 3 nætter i moderne lejligheder med hav/bjergudsigt
 • 1,5 times træning om dagen med vores erfarne spanske trænere (4,5 time i alt)
 • 2 timers kampspil om dagen (8 timer i alt)
 • Bolde og vand til hver spilsession
 • Fælles afslutningsmiddag BBQ
 • Skandinavisk-talende kontaktpersoner under hele rejsen
 • Specialpriser på padeludstyr

   

  Mulige alternativer

 • Fly
 • Mere spilletid
 • Ekstra træning
 • Aktiviteter & oplevelser

Datoer for kommende grupperejser

Klik på den dato som passer dig bedst, og send en bookinganmodning for at få mere information!

Absolut! Vi tilpasser altid rejsen helt efter jeres ønsker.

Vi ønsker alle spillere velkommen uanset niveau. Vi spørger derfor altid vores deltagere om deres estimerede spilleniveau og forsøger derefter at planlægge spillet og træningerne så rejsen bliver så givende som muligt for alle.

I kan booke vennerejser op til 3 uger før afrejse, men vi anbefaler normalt at man booker rejsen senest 6 uger i forvejen for at sikre sig en plads.

Vi tilbyder en fleksibel alt-i-én løsning som kan skræddersys præcis til jeres ønsker. Udover transport, indkvartering, mad, træning & spil kan vi hjælpe jer med arrangementer som bådudflugter, beach clubs, restauranter, vandreture med mere.

Vi tilbyder altid transport til og fra Malaga lufthavn. Ønsker I i stedet at leje en bil, kan vi også hjælpe med det.

Vi har alle typer deltagere, lige fra enkeltpersoner, vennegrupper og virksomheder, til familier, klubber og hallejere som gerne vil tilbyde deres medlemmer noget ud over det sædvanlige. Den største fællesnævner er, at alle elsker padel!

Dette kan variere fra rejse til rejse, læs specifikationen under hver rejse. Normalt inkluderer er fly ikke inkluderet i vores pakkerejser, men I tilfælde af, at I ønsker at få fly arrangeret, hjælper vi gerne. 

Man kan både leje og købe padel bat og udstyr til unikke tilbud under rejsen. Leder du efter udstyr lige nu? Så klik her for at komme til vores partner inden for padeludstyr.

Klik her for at læse om vores afbestillingspolitik.

Interesseregistrering,

Tak for din interesse, udfyld dine oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt for at booke jeres rejse. Vamos!