Kontakt os

Vi tilbyder padelrejser til Marbella & Estepona med PRS. Kontakt os i dag, og hør mere om vores rejser og samarbejdspartnere.

Padelresor Spanien Marc

Marc Sheldon – Administrerende direktør/Samarbejdspartner
+46721900902
marc@padelresorspanien.se

Marc administrerer al samarbejde og struktur omkring PRS, og forsøger dermed hele tiden at udvikle og forbedre konceptet med et mål om at optimere kundeoplevelsen og ultimativt PRS’ padelrejser. Efter at have været bosat i Spanien og arbejdet som ejendomsmægler i Marbella i 4 år, blev interessen for padel til en passion. Som resultat af et omfattende netværk i Spanien, kan Marc garantere at alle deltagere får alt det bedste fra solkysten. Kontakt Marc i dag for mere information og potentielle samarbejdsmuligheder. 

Filip PRS

Filip Norlander – Sales Manager Sverige
+46736525356
filip@padelresorspanien.se

Filip har været bosat i Gøteborg siden barnsben, og har over 20 års erfaring med salg og kommunikation. Han lægger dermed vægt på at sikre, at alle kunder nemt og sikkert kan booke en rejse med PRS. Desuden er Filip vores svenske markedsrepræsentant, og svarer derfor med glæde på alle spørgsmål omkring salg, sponsormuligheder og meget mere. Kontakt Filip i dag for at skræddersy din drømmerejse til den spanske solkyst. 

Padelresor Spanien Linnea Theodorsson

Linnea Theodorsson – Markedsføring/Support
+46734117593
linnea@padelresorspanien.se

Som resultat af mere end 10 års erfaring som personlig træner og hundredevis af kunder, er kundeservice og kundehåndtering blevet Linnea’s speciale. Derudover har Linnea erfaring med at drive en stor udlejningsvirksomhed i Marbella, samt at arrangere eksklusive træningsrejser til destinationer som Dubai. Dette gør Linnea til den perfekte leder, marketing- og supportansvarlige, og gør det muligt at optimere service under hele kunderejsen. 

Luis López Mikkelsen – Sales Manager Danmark & Norge
+
…@padelrejsepanien.dk

Luis er vores danske og norske markedsrepræsentant, og svarer med glæde på alle spørgsmål omkring salg, sponsormuligheder og meget mere. Kontakt Luis i dag for at skræddersy drømmerejsen til den spanske solkyst.